Den daglige tur i kantinen skal være en mindeværdig oplevelse!

Hos Kantinekonsulenten har vi en vision om at gøre den daglige tur i kantinen til en social, bæredygtig og mindeværdig oplevelse! Derfor samarbejder vi kun med operatører, som repræsenterer høj kvalitet på alle led og kanter.

Det er vigtigt for os, at I som virksomhed ikke føler, I blot er et nummer i rækken. Derfor samarbejder vi kun med ejerledede operatører, hvor vejen fra tanke til handling er meget kort, og hvor det er nemt at snakke med en beslutningstager.

Kort sagt samarbejder vi kun med operatører, som vi er helt sikre på kan løfte opgaven om at gøre kantineturen til en oplevelse ud over det sædvanlige, og som leverer mad og service af meget høj kvalitet.

Få overblik over vores dygtige køkkener

Madværk har ét primært fokus, som påvirker hele den måde, de kører forretning på – og det er smagen. Rettere sagt den gode smag. De stiller sig nemlig ikke tilfreds med en middelmådig frokost. Derfor giver det også god mening, at lækre råvarer, økologi, dygtige kokke og afprøvninger af nye smagssammensætninger lægger fundamentet for konceptet.

Hos Madværk kan du være sikker på, at både maden og service er fuldstændig i top. De lægger nemlig også stor vægt på et godt samarbejde og en god dialog. Skulle der være specielle ønsker, ændringer eller kreative idéer, tager de mod dem med åbne arme. Således tager Madværk altså ansvar for, at I kan nyde et yderst lækkert måltid hver dag, samt at den daglige kantinedrift løftes til et højere niveau.

Hos .506 har de en klar og tydelig vision om at tilbyde de mest bæredygtige måltider på markedet. Med samarbejder med Kieselgaarden som leverer en stor del af deres kød, Nabofarm som leverer en stor del af deres urter vha. microfarming og GRIM som leverer de grøntsager ingen andre vil have da de er skæve, ukurante og ser ”forkerte ”ud, har de taget bæredygtighed til nye højder. Dertil har de et samarbejde med Simple Feast på trapperne, hvor de aftager deres overskudsproduktion, f.eks. broccolistokke, rødbedesskræller osv., som de så kan lave lækker mad ud af, i stedet for det bliver smidt ud. .506 var i 2020 med i top 3 om at vinde Kantineprisen, og er bl.a. ejet af Cofoco. De driver bl.a. kantinen hos FN og lever naturligvis op til FN´s verdensmål, som de har været med til at definere.

Gastronomiet repræsenterer høj kvalitet og høj tilfredshed blandt kunder. Der er en god grund til, hvorfor kunder bliver væsentlig længere hos Gastronomiet, end hvad der er normalt i branchen. De er et firma, der respekterer kunders forskellighed og derfor er meget fleksible. De er også et firma, der bare ved, hvordan man leverer hjemmelavet mad i topkvalitet med årstidens bedste råvarer. I mange år har man derfor kunne forvente de mest velsmagende resultater. På trods af de mange tilfredse kunder, hviles der dog ikke på laurbærrene. Gastronomiet stiller høje krav til sig selv, således at I aldrig behøver at være bange for en dalende kvalitet.

Gastronomiet er ikke bange for at skille sig ud fra mængden og gøre tingene på innovative måder. Kvalitet går dog igen i alle aspekter af virksomheden, og det kan du mærke som kunde! Det er desuden muligt at bestille helt ned til 15 kuverter.

Kantinebistro driver i dag kantinen på Frydenlund, som er ejet af Jeudan. Kantinebistro tilbyder måltider, der er rammet ind af et bæredygtigt koncept. Derudover udgør den personlige dialog og nærværet en stor del af forretningskonceptet.

Der er ingen tvivl om, at I er i meget trygge hænder hos Kantinebistro, hvorfor I kan være helt sikre på at få mad af sublim kvalitet. Ejeren er nemlig Charles-René Madsen, som tidligere har arbejdet som Gordon Ramsays højre hånd i London, og som desuden har erfaring fra michelinrestauranter både nationalt og internationalt.

Casper og hans team af kokke, driver i dag flere kantiner i Jylland og på Sjælland, bl.a. Katedralskolens kantine i Aarhus med 1.100 elever. Med udgangspunkt i bæredygtighed, laves al mad fra bunden, og evt. madspild, går til genanvendelse som grøn energi. Råvarerne er altid danske, kød er f.eks. fra Djursland og økologis, fisk er fra danske farvande, blomkål fra Samsø og de har deres eget gartneri til krydderurter.

Hos Nordic Catering har Bo og hans team mange års erfaring med at drive skræddersyede kantiner for et utal af forskellige virksomheder. De kan både varetage den fulde drift, men også lave en løsning hvor maden produceres i deres køkken i Marketenderiet i Valby, og færdiganrettes og serveres hos jer, i jeres kantine.

Interesseret?

Skal vi skabe et samarbejde? Så kontakt os gerne.